Cristiano Ronaldo haukkuu kiinalaisen erotuomarin Fu Mingin

BlogLeave a Comment on Cristiano Ronaldo haukkuu kiinalaisen erotuomarin Fu Mingin

Varhain aamulla 23. päivä Ronaldo pelipaidat yllään Ronaldo johdatti Riyadh Victoryn esiintymään AFC Mestarien liigan pudotuspeleissä Arabiemiraattien Dubai Young Nationalsia vastaan.

Ronaldo, joka oli tehnyt nolla maalia kahdessa peräkkäisessä ottelussa ja kärsinyt kaksi peräkkäistä tappiota liigan avausottelussa, maistoi tällä kertaa vihdoin voittoa. Tässä ottelussa hän debytoi ja antoi syöttöpisteen Brozovicille, ja lopulta Riyadh Victory kukisti vastustajansa 4-2 ja pääsi AFC Mestarien liigan pääkierrokselle.

Ottelun aikana sattui kuitenkin mielenkiintoinen episodi – puoliajan lopulla vihainen Ronaldo meni suoraan ottelua johtaneen kiinalaisen erotuomarin Fu Mingin luo ja suihkutteli avoimesti kentällä tuomaria.

Samaan aikaan matkalla takaisin pukuhuoneeseen Ronaldo työnsi suoraan pois henkilön, joka halusi ottaa valokuvan hänen kanssaan, mutta myös nuhteli erotuomaria, vaikuttaa hyvin ahdistuneelta.

Pelin ensimmäisellä puoliajalla Ronaldo kaadettiin useita kertoja vastustajan rangaistusalueella, ja vastustajan käsiin osui myös laukaus, mutta Fu Ming ei tuominnut rangaistuspotkua, mikä on syy Ronaldon tyytymättömyyteen.

Mutta lopulta joukkueen voitto, tai anna yllään pelipaita ronaldo Ronaldo löytää hyvän mielen. Ottelun jälkeen hän kirjoitti sosiaalisen median viestissään: “Kova peli, mutta tärkeintä on päästä Aasian mestaruuskilpailuihin! Uskokaa aina loppuun asti ja älkää koskaan luovuttako”.”